fb pixel
0742 06 16 82 office@bilogic.ro

APLICAȚII FINANCIAR CONTABILE / ERP

Pachetul de programe WinMentor

Destinat firmelor mici și medii, cu profil de comerț en-gros și en-detail, producție, construcții, servicii, financiar-contabil, alimentație publică, etc. Realizat în mediul de programare vizuală Delphi, conceput astfel încât poate fi folosit și de către persoane neinițiate în contabilitate, după ce configurările inițiale au fost definitivate

Programul generează automat notele contabile pe măsura introducerii documentelor primare

Se poate ține evidență pentru un număr nelimitat de firme

Evidența contabilă, Mijloace fixe, Stocuri, Furnizori și Clienți, Încasări și plăți, Producție, Calcul Salarii, Casă de marcat, WMEdi, Declarații

Liste și rapoarte – se generează automat în funcție de datele introduse: liste contabile, de TVA, regiistre de trezorerie, situația stocurilor, situația partenerilor

Evidența în lei sau valută, calcul automat de diferențe de curs valutar

Alege sistemul OPTIM PENTRU AFACEREA TA

Winmentor Enterprise

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizată în mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, a fost creata special pentru lucrul în rețea și la distanță. Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris – pe server), în timp ce clienții pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows.

Avantaje:

Tehnologiile alese pentru gestionarea bazei de date sunt furnizate de  Oracle și de PostgreSQL (open source). Utilizarea celor mai puternice motoare de baze de date dezvoltate vreodată conferă suitei  WME  siguranță, fiabilitate, scalabilitate și viteză.

Baza de date

Este posibilă preluarea bazelor de date existente în cazul utilizatorilor aplicației WinMENTOR.

Trilingv

Versiunile în engleză, maghiară și italiană permit folosirea aplicației și de către utilizatori nevorbitori de limba română. Utilizatorii versiunii în limba română pot opta, la afișarea listei, pentru încărcarea configurărilor într-una din aceste 3 limbi, printr-un simplu click.

WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizării de catre firme cu profil de comerț en-gros și en-detail, construcții, evidența și audit financiar-contabil, alimentație publică, prestări servicii, depozite produse farmaceutice, etc.

WinMENTOR ENTERPRISE permite evidența și operarea unui număr nelimitat de firme (incluse sau nu în același holding).

Firmele pot fi organizate pe subunități distincte. Lucrul pe subunităși permite „izolarea” completă a unei subunitați în cadrul firmei. Fiecare document aparține unei anume subunități. Utilizatorilor li se poate limita dreptul de acces la anumite subunități iar cei care au drepturi speciale pot vedea tot ansamblul, indiferent de subunitate.

WinMENTOR ENTERPRISE permite accesul simultan la baza de date a unui număr mare de useri, indiferent de locație (inclusiv în străinătate), cu condiția asigurării unei conexiuni, chiar și de viteză mica.

Module

Mentor – Contabilitate și Gestiune, Imobilizări, Comercial, Casă de marcat , Comercial, Producție, Expert

Salarii

Retail, BackOffice

Utilaje, Scolarizare, CRM

Restaurant

Comenzi Online, Agenți Online, Rapoarte pe web

Parc Auto, Service Auto, Rent-A-Car

Analytics, IFRS, Liste

EDI, Data Warehouse, AdminJobs

Web-Rest-Server

Alege sistemul OPTIM PENTRU AFACEREA TA