fb pixel
0742 06 16 82 office@bilogic.ro

raportARe

QLIKSENSE

Qlik Sense folosește inteligența artificială pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă și să utilizeze datele mai eficient, minimizând părtinirile cognitive, amplificând descoperirea și sporind alfabetizarea datelor. Obțineți analize cu o gamă completă de capabilități sporite:

Peste 38.000 de clienți au încredere în qlik. explorați cu ușurință informațiile și obțineți rapid informații.

Analize și perspective generate de inteligența artificială

Creare automată și pregătire a datelor

Căutare și interacțiune în limbaj natural

Învățare automată și analiză predictivă

ALEGE SISTEMUL OPTIM PENTRU AFACEREA TA

POWER BI

Unificați datele din mai multe surse pentru a crea tablouri de bord interactive și captivante și rapoarte care oferă informații utile și generează rezultate de afaceri. Construiți-vă afacerea pe baza de analiză securizată a datelor

Aplicați etichete datelor sensibile din Power BI utilizând Microsoft Information Protection în experiența familiară Microsoft 365.

Extindeți măsurile de prevenire a pierderii de date la utilizatorii Power BI, inclusiv partajarea rapoartelor, cu Microsoft Cloud App Security.

Îndepliniți mai bine cerințele de confidențialitate și de reglementare cu supravegherea datelor sensibile prin aduceți propria cheie (BYOK).

Protejați-vă mai bine datele organizaționale utilizând securitatea Power BI cu etichete de serviciu, Azure Private Link și Azure Virtual Network.

BAZAȚI-VĂ PE UNUL DINTRE CELE MAI MARI ȘI CU CEA MAI RAPIDĂ CREȘTERE CLOUD-URI DE BUSINESS INTELLIGENCE.

Creați și partajați vizualizări interactive de date în centrele de date globale, inclusiv cloud-uri naționale, pentru a vă satisface nevoile de conformitate și reglementări.

Oricine este familiarizat cu Microsoft 365 poate conecta cu ușurință interogările, modelele de date și rapoartele Excel la tablourile de bord Power BI, ajutând la colectarea, analizarea, publicarea și partajarea rapidă a datelor de afaceri Excel în moduri noi.

Treceți de la date la informații și informații la acțiune cu Microsoft Power Platform – combinând Power BI cu Power Apps și Power Automate pentru a crea cu ușurință aplicații de afaceri și a automatiza fluxurile de lucru.

Aflați ce se întâmplă acum, nu doar în trecut. De la senzori din fabrică la surse de rețele sociale, obțineți acces la analize în timp real, astfel încât să fiți întotdeauna gata să luați decizii în timp util.

Unificați autoservirea și analiza întreprinderii

Creați informații mai profunde și mai utile

Găsiți rapid răspunsuri cu ai lider în industrie

Îmbunătățiți eficiența publicării și acuratețea conținutului BI

Obțineți o interperare excel de neegalat

Transformă informațiile în acțiune

Transmiteți analize în timp real

ALEGE SISTEMUL OPTIM PENTRU AFACEREA TA